De leukste manieren van catering

Het inhuren van een cateraar is iets waar vele mensen wel een tegenaan lopen. Als je als werknemer een bedrijfsfeest of een vergadering moet organiseren wil je natuurlijk dat alles zo goed mogelijk geregeld is. Goed verzorgt, lekker eten is wat je wilt bereiken. Er zijn voor verschillende manieren ook verschillende manieren van catering. In dit blogje wordt gekeken naar de leukste manieren van catering voor verschillende situaties.

De barbecue

Een barbecue is misschien niet het origineelste, maar het werkt altijd. Op bedrijfsfeesten of andere events schiet je altijd raak met een barbecue. Door het ruime aanbod aan vlees en de gezelligheid die erbij komt kijken heb je garantie voor een gezellige avond. De sleutel tot succes bij een barbecue is wel het aanbod. Zo houdt iedereen weer van iets anders en dus is het noodzakelijk dat er genoeg keus is. Gelukkig zijn er genoeg bbq cateraars die hier rekening mee houden.

Een buffet

Een buffet is een persoonlijke favoriet. Voor een feest of andere bijeenkomsten is een buffet een erg goede oplossing. Iedereen kan pakken waar hij zin in heeft en op deze manier is iedereen tevreden. Het buffet zorgt ervoor dat je een redelijk poosje aan het eten bent, maar je bent een stuk sneller klaar dan bij een barbecue. Een ideale oplossing voor als er na het eten nog het een en ander moet gebeuren.

Sitting dinner

Sommige cateraars kunnen ook een sitting dinner organiseren. Geheel naar jouw wens worden allerlei gerechten gebracht en worden de mensen ondertussen vermaakt door bijvoorbeeld een goede show. Met mooi gedekte tafels en smaakvolle gerechten kun je ongestoord genieten. Als je toe bent aan een iets luxere manier, dan is dit de beste optie.

Walking dinner

Naar de sitting dinner heb je ook een walking dinner. Tijdens een sitting dinner komen culinaire beleving, gezelligheid en afwisseling samen. Door de vele soorten hapjes en kleine gerechten is er voor ieder wat wils en wordt er gegeten tot ieders maag gevuld is. Een walking dinner is ideaal om te netwerken en kan voor bepaalde bedrijven dus de ideale oplossing zijn. Zo loop je constant rond opzoek naar een gesprekje met nieuwe mensen.

Geef een reactie