culinair hoogstandje

Een romantische avond uit begint bij Restaurant La Bonne

Heb je een relatie? Dan is het fijn om af en toe tijd voor elkaar te maken. Zeker wanneer je langer bij elkaar bent, is de romantiek soms iets wat je op moet zoeken. Ga bijvoorbeeld een romantische avond samen erop uit! Geniet van een diner bij Restaurant La Bonne om je avond helemaal compleet te maken.

diverse heerlijke gerechten

Frans is romantisch

Parijs wordt niet voor niets de stad van de liefde genoemd. Fransen weten maar al te goed hoe je een romantische avond verzorgt. Restaurant La Bonne is een Frans restaurant binnen onze eigen landsgrenzen. Daar geniet je van de romantiek van het Franse eten en de Franse sfeer, zonder op vakantie te gaan.

De Franse keuken

Restaurant La Bonne heeft een kaart met alle klassiek Franse gerechten die je kent, en een aantal die je niet kent. De Franse keuken is divers. Vleesliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij de Franse keuken maar ook vis is er volop. De Fransen eten bijvoorbeeld veel schaaldieren en vis bereid met citroen en boter. Deze keuken kenmerkt zich door pure bereiding en verse ingrediënten. In de Franse keuken zul je nooit een stuk vis of vlees vinden dat licht de badderen in saus, zoals bij sommige andere keukens het geval is. Fransen houden van puur, smaakvol en gezond.

lekker pittig

Laat je verrassen

Ben je in een echt avontuurlijke bui? Laat je dan verrassen door de chef van Restaurant La Bonne. Een verrassingsmenu heeft twee grote voordelen. Allereerst haalt het de druk van jou af om een keuze te maken. Met zo’n heerlijk diverse kaart is de keuze altijd lastig. Bovendien kun je allerlei nieuwe smaken proberen.